نتایج پس از انجام میکرونیدلینگ
- جوانسازی پوست، جمع شدن و افزایش الاستیسیته پوست، تولید کلاژن جدید
- کاهش چین و چروکهای سطحی و عمیق
- بهبود Stretch Marks
- بهبود جای جوش و زخم، بخیه و سوختگى
- بهبود ضایعات پیگمانته، لک صورت و تیرگى،
- بهبود نفوذ مواد، کرمها و ویتامینها به پوست بعد از درمان با میکرونیدل
عوارض میکرونیدلینگ چیست؟
این روش بسیار ایمن است و تاکنون عارضه جدی گزارش نشده است. بروز این عوارض نیز بسیار نادر است. معمولا ۷۲ ساعت پس از درمان رفع خواهد شد.
- قرمزی و تورم: در طول روزهای اول پس از درمان ممکن است تورم و قرمزی در پوست ایجاد شود. دلیل این امر آن است که نفوذ سوزن به داخل پوست باعث ایجاد کانالهای بسیار ریز در پوست شده که طی فرآیند بهبود پس از درمان برطرف خواهند شد. زخمهای کوچک ایجاد شده بلافاصله بسته شده و حدود ۳ ساعت پس از درمان میتوان از لوازم آرایشی استاندارد استفاده کرد.
- ایجاد آلرژی در بیمارانی که به آلرژی پوستی به مواد فلزی مبتلا هستند: برای بیمارانی که دارای آکنه پیشرفته هستند، ممکن است جوشها پاره شوند و درمان برای این بیماران باید با مراقبت انجام شده یا تا سپری شدن فاز التهابی به تعویق انداخته شود.
- پیگمانتاسیون، در صورتی که فشار زیادی حین درمان با میکرونیدل استفاده شود: در صورت قرار گرفتن درمعرض آفتاب پس از درمان، ممکن است هایپرپیگمنتیشن (تیرگى) ایجاد شود، اگرچه احتمال آن بسیار کم است. استفاده از کرم ضدآفتاب با SPF بالای ۳۰ میتواند از بروز آن جلوگیری کند.
- کهیر یا جوش (Cutaneous Eruptions)
- التهاب و ورم خفیف
- خارش یا احساس سوزش
- تبخال: در صورتی که بیمار سابقه تبخال داشته باشد، انجام میکرونیدلینگ ممکن است باعث ایجاد این ضایعه شود. استفاده از داروهای پیشگیری کننده (ضدتبخال) میتواند در جلوگیری از بروز آن موثر باشد.
- هماتوم (کبودی)
در چه مواردی میکرونیدلینگ نباید استفاده شود؟
- بارداری
- هموفیلى
- عفونتهاى پوستى
- مصرف داروهاى ضدانعقاد و آسپیرین
در پایان، روش میکرونیدل تکنیکى کاملا بىخطر و راحت است که معمولا دوره نقاهت بسیار کوتاهى دارد و نتیجه خوبى در روشنسازى، جوانسازى، افتادگى، درمان لک صورت، انواع اسکارهاى جاى جوش، سوختگى، بخیه و منفذباز دارد و در انواع پوستها حتى پوستهاى خیلى تیره و لکساز (که براى لیزر مناسب نیست) هم قابل انجام است.