بدون شک یکی از جدیدترین متدهایی که برای جوانسازی پوست با القای کلاژن استفاده میشود میکرونیدلینگ و یا درمارولینگ تراپی است. اما این روش چه عوارضی خواهد داشت؟ در این مطلب با عوارض میکرونیدلینگ آشنا میشویم.
بدون شک تولید کلاژن باعث محکمتر شدن پوست میگردد و در جوانسازی آن نیز اثر بخش است. شما میتوانید میکرونیدلینگ را به راحتی در کلینیک زیبایی معتبر انجام دهید ولی توجه داشته باشید که این فرآیند ممکن است برای برخی افراد عوارض خاصی به همراه داشته باشد.
مهمترین عوارض میکرونیدلینگ برای پوست را با هم میخوانیم.
یکی از شایعترین عوارضی که پس از این فرآیند شاهد آن خواهیم بود قرمز شدن رنگ پوست است. این قرمزی درست شبیه به زمانی است که فردی دچار سوختگی با نور آفتاب شده است.
البته که جای هیچ نگرانی نیست زیرا چند ساعت پس از فرآیند سوزنزنی با میکرونیدلینگ این قرمزی به طور کلی رفع می گردد البته اگر از سوزنهایی با ضخامت ۵/۱ و یا ۲ میلی متر استفاده شود طبیعتا مدت زمان قرمزیها به یک روز نیز کشیده میشود. پس ضخامت سوزن در میزان قرمزی پوست مؤثر است.
یکی دیگر از عوارض میکرونیدلینگ سفت شدن پوست در ناحیه تحت درمان است. به علت تماس مستقیم سوزن با پوست که منجر به تولید کلاژن میگردد، طبیعی است که پوست با درد و سفتی همراه باشد. این درد ممکن است نسبت به نوع پوست بیمار و انتخاب ضخامت سوزن برای پوست او متفاوت باشد. این عارضه نیز مقطعی بوده و طبیعتا بعد از گذشت چند ساعت از بین میرود.
وجود شرایط پوستی خاص در یک فرد میتواند عوارضی خطرناک برای او داشته باشد اگر شما نیز جز آن دسته از افراد هستید که دارای عفونتهای پوستی، غدههای بدخیم، آکنه و اگزما هستید نباید از میکرونیدلینگ استفاده نمایید. بهتر است برای اطمینان ابتدا با پزشک مشورت کنید و از بیخطر بودن درمان مطمئن شوید.
همانطور که میبینید عوارض میکرونیدلینگ موقتی بوده و خطری برای فرد ندارند. میکرونیدلینگ یک فرآیند کاملا ایمن به شمار میرود که بسیاری از مشکلات پوستی را برطرف میسازد. در انجام این فرآیند از کرمهای بیحس کننده استفاده میشود که درد را تا مقدار قابل توجهای کاهش میدهد.
بعد از میکرونیدلینگ شما باید از کرمهای ضد آفتاب استفاده کنید و از محیطهای سرباز که نور مستقیم آفتاب به شما میتابد چشم پوشی کنید.