برداشتن خال پوستی با لیزر میتواند یکی از راههای خلاصی از خالها در صورت و بدن باشد اما باید به عوارض خالبرداری با لیزر نیز توجه داشت.
در گذشته درباره مزایا و معایب برداشت خال با لیزر صحبت کردیم. این روش میتوانید برای بسیاری از خالهای سطحی موجود در پوست مناسب باشد و نتیجه دلخواه را به افراد بدهد.
مانند تمامی روشهای پزشکی در زمینه زیبایی و جوانسازی، برداشتن خال نیز میتواند مشکلات و عوارضی را به دنبال داشته باشد. در ادامه به عوارض خالبرداری با لیزر میپردازیم.
قرمزی جای خال:
معمولاً بعد از جراحی یا لیزر حالت قرمزی بر روی پوست ایجاد میشود و به مرور زمان از بین میرود.
اسکار یا زخم و یا رد باقیمانده از خال:
احتمال باقی ماندن اسکار بعد از عمل برداشتن خال، بستگی به مهارت پزشک و نوع ترمیم پوست بیمار دارد. البته خالهای بزرگتر امکان بیشتری برای ایجاد رد دارند و نیز خالهایی که روی نواحی برجسته گونهها وجود دارند.
همچنین در خالهای گردن، قفسه سینه و برخی اندامها احتمال ایجاد گوشت اضافی در محل برداشت خال وجود دارد. نتیجه برداشتن خال در نواحی مقعر صورت مثل بناگوش و خط خنده بسیار عالیست و در خیلی موارد هیچ ردی به جا نمیگذارد.
تیرگی جای خال:
در بعضی از انواع پوستها، به خصوص نوع تیرهتر، امکان دارد جای خال کمی تیره شود که جای نگرانی نیست و این مسئله هم طی چند هفته تا چند ماه از بین میرود.
عوارض خالبرداری با لیزر برای همه افراد پیش نمیاید و با توجه به رنگ نوع پوست و اندازه خال مورد نظر، برای هر فرد متفاوت است. همچنین عوارض برداشتن خال به روش برداشت آن نیز بستگی دارد ولی اغلب بعد از گذشت چند هفته بهبود مییابد.